Laserontharing oksel

Fresh, hairfree armpits in no time!

Laserontharing, de snelste én meest efficiënte manier om definitief de oksels permanent te ontharen.

De oksels ontharen wordt door miljoenen vrouwen beschouwd als een lastige taak. Op zich duurt het niet lang maar de haartjes keren zeer snel terug.

Klanten geven ons 4,8 op 5!

Wie een laserontharing in Gent wil laten uitvoeren is bij ons aan het juiste adres. Klanten geven ons gemiddeld een score van 4,8 op 5 voor onze diensten.

Waarom kiezen voor laserontharing?

Zeker in de zomer wanneer je een topje of jurkje aantrekt en na één dag de stoppels alweer zichtbaar zijn. Een wederkerende kwelling, waarmee we komaf willen maken. Geen pijnlijke waxbeurten, scheersessies en/of ontharingscrèmes meer.

Voor ontharing van de oksels biedt enkel laserontharing een permanent resultaat. De ideale oplossing dus! Zeg vaarwel tegen ingegroeide en ongewenste haartjes.

Kostprijs definitief ontharen oksels


Oksels € 50


Bekijk hier onze volledige prijslijst 

Laserontharing Behandeling Procedure

Bij ons krijg je alle ins en outs over onze laserbehandeling, van A tot Z! We zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent en precies weet wat je te wachten staat, met ondersteuning voor en na de behandeling.

1) Voorbereiding defenitief ontharen oksels:

  • Voor de laser sessie geen zonnebank en direct zonlicht.
  • Geen haartjes verwijderen met pincet, wax of hars.
  • 2 weken voorafgaand aan de behandeling geen zelfbruiner gebruiken.
  • Tot 3 dagen voor de behandeling mag u de haartjes blijven scheren.

2) Tijdens de behandeling

  • De laserbehandeling duurt niet lang max +/- 15 min. De oksels zijn minst gevoelig, u zal een tintelend gevoel maar geen pijn ervaren.

3) Na de behandeling

  • Kort na de behandeling kan de behandelde zone roodheid vertonen. Dit is een natuurlijke reactie van de huid na blootstelling aan sterke hitte.
  • De huid zal zich echter snel weer normaliseren. U kan dan ook meteen na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten.

FAQ over laserontharing oksels

Mag ik deodorant gebruiken na definitieve ontharing van de oksels?

Neen zeker niet! Gelieve minstens 1 dag te wachten. Eens de eventuele roodheid of gevoeligheid verdwenen is mag je terug deodorant gebruiken.

Is laserontharing pijnlijk?

Pijn is natuurlijk subjectief en voor iedereen anders. Bepaalde zones zijn meer gevoelig dan andere, zoals de bikini of de baardzone bij de man. De oksels worden als minst gevoelig ervaren.

Een kleine prikkeling moet je wel voelen omdat je dan ook weet dat het haarzakje “verbrand” is. De eerste sessies worden als meest gevoelig omschreven omdat je dan nog veel haarfollikels hebt. Hierdoor zal je dus nog veel die prikkeling voelen.

Naarmate meerdere haarfollikels uitgeschakeld zijn zal je minder pijn/prikkeling voelen.

Hoelang mag ik na een laserontharing niet in de zon?

Na uw laserontharingssessie zou het niet verstandig zijn om onmiddellijk te gaan zwemmen of te gaan zonnen. De huid kan wat gevoelig zijn nadien en soms wat rood zien.

Wij raden aan om toch minstens 1 week uit de zon te blijven of niet te gaan zwemmen. Uiteraard kan je zeker in de zomer laserontharing doen, maar dan vb. niet op plaatsen waarmee je bloot loopt in de zon of vlak voor een zonvakantie.

Hoeveel sessies heb ik nodig om haarvrij te zijn?

Gemiddeld moet je rekenen tussen de 3 à 8 sessies dan zal je ongeveer voor 90% haarvrij zijn. Dit wil dus zeggen dat je NOOIT 100% haarvrij zal zijn! Af en toe zal een haarfollikel die niet bereikt werd maar die vb. gedurende jaren geen haartje geproduceerd heeft, toch plots een haartje produceren.

Wij raden aan om jaarlijks eens 1 follow up sessie te doen.

Waarom moeten er verschillende sessies zijn?

Omdat de haren groeien in verschillende groeifasen en we maar permanente haarfollikels kunnen uitschakelen in 1 fase. Namelijk de actieve groeifase.

Een haartje kent 3 verschillende fasen, en elk haar zit in een afzonderlijke fase. Gelukkig maar, anders zouden we bv. een periode kaal zijn, en vervolgens een periode heel veel haar hebben!

Enkel in die groeifase kunnen we permanent haren verwijderen. Alle andere fases zijn er aan voor de moeite. Omdat we niet weten welk haar in welke fase zit, moet je dus om de zoveel tijd terug komen, totdat er bijna geen haartjes meer zijn.

Kan laserontharing over een tattoo?

Neen, nooit laseren op een tattoo! Je moet rekenen dat een laser blind is, en zijn energie richt op pigment / kleur. Vandaar ook het belang van getinte haren, en liefst een iets blekere huid dan de haren, zodat er voldoende contrast is. De laser weet dus niet dat het een tattoo is. Hij ziet donker pigment, en daar wil hij energie aan geven. Resultaat is een oppervlakkige brandwonde op de tattoo, alsook kleurverlies van je tatoeage.

100+

positieve reviews

1 dag geleden

Roland


Vriendelijk onthaal, stipt en netjes. Vlotte administratie zonder rompslomp.

4 dagen geleden

Tim


Vriendelijke dame die meteen ook alle informatie voor de komende behandelingen meegaf.

11 dagen geleden

Sebastien


Proper en in orde, alles volgens afspraak.

11 dagen geleden

Stephan


Hele vriendelijke ontvangst en rustige mensen. Makkelijk vervolgafspraken vastgelegd en prijzen ok.