Laserontharing
voor en na foto's

De resultaten van permanente laserontharing zijn vaak gewoonweg verbluffend te noemen. Na enkele behandelingen geniet je dag na dag opnieuw van een zijdezachte huid, zonder dat vervelende scheren, waxen of de irritatie die dat met zich meebrengt.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van de resultaten die je van ons kan verwachten.

VOlg ons ook op Instagram

Dagelijks nieuwe foto's van de resultaten van onze verschillende esthetische behandelingen.

Voor en na foto's
van onze laserontharing

Het is belangrijk om te vermelden dat een permanente ontharing via laser in het merendeel van de gevallen meerdere behandelingen betreft. Je zal met andere woorden een paar afspraken nodig hebben om het gewenste resultaat te bekomen. Hoeveel behandelingen nodig zijn is afhankelijk van persoon tot persoon: je haarkleur, huid en de voorbereiding die je treft zijn allemaal van belang om een goed eindresultaat te kunnen garanderen.

Bekijk hier onze prijzen per behandelbare zone

Laserontharing
voor mannen

Ook mannen hebben de laatste jaren de gemakken van permanente laserontharing in Gent ontdekt. Gedaan met die al te wilde baard of dat onaantrekkelijk rughaar. Dankzij onze hoogkwalitatieve triple laser technologie ben je er in enkele behandelingen vanaf.

Laserontharing voor mannen is comfortabel en vrijwel pijnloos. We raden wel een goede voorbereiding aan (bijvoorbeeld niet waxen of scheren net voor de behandeling, ...) om een optimaal resultaat te bekomen. Je vindt meer over laserontharing voor mannen op deze pagina.

Laserontharing
video's

Bij Sarasin Clinic kunnen we intussen bogen op jarenlange ervaring met verschillende laserbehandelingen. Niet enkel permanente ontharing met onze triple laser, maar bijvoorbeeld ook tattoo removal of spider vein removal.

Om je een goed idee te geven van hoe zo'n permanente laserontharing behandeling in z'n werk gaat hebben we verschillende video's gemaakt. Ze leggen je stap voor stap uit wat je kan verwachten. Veel kijkplezier!


100+

positieve reviews

2 dagen geleden

ingrid


Super. Een aanrader. Heel vriendelijk onthaal en prima werk geleverd. Dankjewel.

4 dagen geleden

Lampens


Vriendelijk onthaal en vriendelijke behandeling en goeie uitleg qua nabehandeling. Al super tevreden met het eerste resultaat.

11 dagen geleden

Yana


Heel vriendelijke ontvangst, voldoende uitleg, ontspannen sfeer, respectvolle behandeling!

1 maand geleden

Julie


Ik werd heel vriendelijk ontvangen kreeg ook duidelijke info in verband met de verzorging.
Ik zou de zaak zeker aanraden aan vrienden en familie.